Trouwauto huren


Fiat 500 Trouwauto

Slechts € 275.00 

Op zoek naar een schitterende trouwauto? Onze Fiat 500 oldtimer genaamd ‘Romeo’ doet niets liever dan bruidsparen van A naar B vervoeren. Romeo kleed zich altijd geheel naar wens van jullie als bruidspaar. Ook hebben jullie de mogelijkheid deze Fiat 500 trouwauto zelf helemaal aan te kleden. O ja. Hij laat zich ook graag rijden, dus de bruidegom mag zelf achter het stuur.

 

Maar, is een Fiat 500 niet te klein?

We horen jullie denken. Dat is wel heel erg gaaf en leuk zon oldtimer, maar past dat allemaal wel? Het past zeker! Zelfs Mark, één van Romeo zijn grootste vrienden past met zijn 1,98 meter lengte in deze leukste oldtimer van de wereld. En zelfs bruiden met een sluier van 3 meter lang heeft Romeo zonder enige moeite vervoerd van A naar B. Geen probleem dus!

Huur Romeo als trouwauto

Benieuwd naar de voorwaarden om Romeo als Fiat 500 Trouwauto te huren? Natuurlijk mogen jullie eerst een gratis proefrit maken. Romeo houdt er namelijk toch van om de garage te verlaten. Wanneer jullie kiezen voor Romeo is het de gewoonte dat hij een dag voor jullie trouwdatum opgehaald kan worden, gepoetst en al. Ook kan hij eventueel bij jullie bezorgd worden. Een dag na de bruiloft verwachten we Romeo retour, indien jullie netjes op hem passen tijdens de huwelijksnacht :-).

Meer informatie en datumcheck

Willen jullie graat iets meer informatie? Of zijn jullie benieuwd of Romeo nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? Bel of e-mail ons gerust. Via onderstaand contactformulier kunnen jullie direct checken of de datum nog beschikbaar is! Tot snel.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum

Je bericht