Champagne toast


Champagne toast

V.a. € 9,75 p.p. 

Hebben jullie iets te vieren? Gefeliciteerd! En willen jullie dit met champagne doen? Boek dan de Fiat 500 Romeo met 2 van zijn grootste vrienden. Romeo zal zorgen voor voldoende champagne en zijn vrienden zullen dit op enthousiaste wijze als echte butlers aan al je vrienden en familie aanbieden. Een unieke champagne toast die op iedere locatie mogelijk is. Natuurlijk heerlijk gekoeld.

Champagne als ontvangst

De champagne wordt op locatie uitgedeeld vanuit de motorkop van de Fiat 500 Romeo. Zo boek je een uniek ontvangst voor uw feest of evenement. Natuurlijk beschikken wij over diverse soorten heerlijke champagne in diverse prijsklassen. Voor ieder wat wils. In samenwerking met diverse collega’s van ons, kunnen wij het entertainment geheel voor je uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan hosts, hostessen en promotiemedewerkers. Champagne als ontvangst is het leukste wat er is.

Mogelijkheden

Huur de Fiat 500 Romeo met champagne ontvangst op locatie met butler. Daarnaast bieden wij nog vele andere mogelijkheden aan, als:

– Compleet ontvangst enteratainment

– Verdere invulling entertainment (muzikaal)

Meer informatie en datumcheck?

Meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch beschikbaar om gelijk meer informatie te ontvangen. Benieuwd of jullie datum nog beschikbaar is? Vul direct onderstaand contactformulier in en we laten het je zo snel mogelijk

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum

Je bericht