Dagje uit


Het leukste dagje uit in Overijssel

Al v.a. € 90,- all-in!

Een dagje uit in Overijssel? Huur dan onze Fiat 500 oldtimer ‘Romeo’ en verken Overijssel op de meest unieke en leuke wijze. Ervaar hoe het is om met een echte oldtimer te cruisen over de Twentse en Sallandse wegen. Gezelliger, leuker en romantischer dan in de Fiat 500 Oltimer ‘Romeo’ kan het bijna niet! Dit is de allerleukste oldtimer van Nederland :-). Zijn naam is: ‘Romeo’.

Heerlijk toeren

Geniet van de prachtige kronkelende wegen terwijl de zon door het open dak lekker op u schijnt. Is het even wat minder mooi weer, dan kan het dak natuurlijk gewoon dicht. De fiat is geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen. Natuurlijk mogen jullie beiden achter het stuur indien jullie in het bezit zijn van een rijbewijs. Zo kunt u heerlijk rondtoeren met uw geliefde of familie!

Arrangementen

We hebben diverse arrangementen samengesteld voor het huren van Romeo. Romeo is per dagdeel en per dag te huur. Een huurprijs per uur is op overleg. De arrangementen staan hieronder voor u opgesomd. Daaronder vindt u nog diverse extra’s die het rondrijden met Romeo nog leuker en gezelliger maken!

Toeren door Twente € 60,-

4 uur lang toeren en genieten van het Twentse en Overijsselse landschap voor een bedrag van € 90,- exclusief brandstof! Deze prijs is gebaseerd op 2 personen. Iets minder tijd? Boek ‘Romeo’ dan voor 2 uur. De prijs hiervoor bedraagt € 60,- exclusief brandstof. Optioneel bij te boeken is een heerlijke picknickmand, die in stijl meegaat op Romeo. Deze plaatsen we namelijk achterop de Fiat 500 oldtimer, zie de foto’s hieronder!

Reserveer nu: 06 22740521

Romeo Dagarrangement € 225,-

Geniet de gehele dag van Romeo inclusief je geliefde op familie voor slechts € 225,-. Hierbij krijg je tevens een volle tank benzine. Ook krijg je de picknickmand er bijgeleverd, natuurlijk mag je zelf weten of je deze door ons laat vullen!

Reserveer nu: 06 22740521

Extra bij te boeken

Om het nog leuker, en vooral lekkerder, te maken hebben we hier een aantal extra’s:
– Picknickmand voor onderweg die achterop vervoert wordt € 32,50 voor 2 personen

Natuurhuisje

Overnachten met een Fiat 500 doe je natuurlijk in stijl. Bijvoorbeeld in een natuurhuisje. Boek je natuurhuisje op Supertrips. Zij hebben een prachtig aanbod natuurhuisjes.

Meer informatie en datumcheck

Zou u graag eens lekker willen rondtoeren in ‘Romeo’? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op onderstaande telefoonnummers.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum

Je bericht

Tip: Neem mij mee langs een leuke locatie van Supertrips met bijzonder overnachten of Topcamping!