Romeo als DJ


Festival DJ

Organiseer je een festival bruiloft of evenement en op zoek naar een DJ? Denk dan eens aan de Fiat 500 oldtimer Romeo met DJ. De DJ zal vanuit een klassieke Italiaanse oldtimer draaien. Door middel van een imperiaal op het dak, is de Fiat 500 oldtimer uit 1969 uitermate geschikt als DJ Booth. Zo creëer je gelijk een echte festival sfeer!

Allround festival DJ

Wij beschikken over vele allround DJ’s. Hierin werken wij samen met 17 Sounds. Vooraf plannen we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we al jullie wensen in kaart kunnen brengen. Hierbij zoeken we vervolgens de meest geschikte DJ. Wij nemen verder de volledige taak op ons, samen met 17 Sounds, om de techniek helemaal voor jullie te verzorgen. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke taken!

Festival bruiloft

Romeo wordt ook vaak geboekt op een festival bruiloft. 17 Sounds is een echte bruiloft dj en biedt naast een allround DJ ook de combinatie aan van DJ met Saxofonist. Een aanrader voor de festival bruiloft. Daarnaast zijn zij in 2015 genomineerd voor de Dutch Wedding Awards, een prestigieuze prijs binnen de trouwbranche. Zijn jullie bezig met het plannen en organiseren van een festival bruiloft, zoek dan niet verder en boek de Fiat 500 als DJ booth in combinatie met een professionele allround bruiloft DJ!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum

Je bericht