Trouwauto


Fiat 500 trouwauto

Slechts € 249,50 !

Het allerliefste vervoert Romeo bruidsparen. Over prachtige routes van A naar B. De fiat 500 is erg geschikt als trouwauto. De klassieke Italiaans rode kleur is perfect voor de foto’s. Alle fotografen zijn dol op Romeo. Bovendien mogen jullie deze oldtimer uit 1969 zelf rijden. Daarnaast bieden wij diverse extra’s aan, zoals een rietenmand op de achterkant, een grote strik op de achterkant, bijpassende ballonnen boven het dak en zorgen we voor de perfecte montage van uw bruidsboeket!

Het past allemaal; écht!

Nou denkt u misschien van: “Past dat allemaal wel in deze Fiat 500 oltimer ‘Romeo'”? Natuurlijk. Het klinkt gek, maar deze auto is erg ruim van binnen. Het simpele interieur zorgt voor ontzettend veel beenruimte. Romeo heeft al diverse bruiden met sluiers tot 3 meter perfect van A naar B vervoerd. Ook bruidegommen tot 1,98 meter lang waren geen probleem. Het past dus allemaal écht!

Huur Romeo

De Fiat 500 trouwauto Romeo is al te huur voor een bedrag van € 249,50 all-in. Natuurlijk mogen jullie eerst een gratis proefrit maken, geheel vrijblijvend. Gaan jullie akkoord, dan hebben wij de gewoonte dat de auto een dag voor jullie trouwdatum opgehaald kan worden. Deze dient dezelfde dag of de volgende ochtend retour te komen. Dan moeten jullie natuurlijk wel een nachtje goed voor hem zorgen :-). De verdere huurvoorwaarden nemen we in een gesprek vooraf uitgebreid met jullie door. Nieuwsgierig geworden? Neem hieronder direct contact met ons op.

Meer informatie en datumcheck

Willen jullie iets meer informatie of snel weten of Romeo nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. Jullie mogen natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op onderstaande telefoonnummers.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Datum

Je bericht